Denne suppen
er veldig anvendelig. Selvfølgelig kan den brukes som varm hoved- eller
forrett, men den er også morsom å servere kald i små glass ved en aperitif ev.
tapas.
Den blir best med ganske små squash og de kan være vanskelig å finne i Norge. Man kan prøve seg frem med forskjellige kryddersmaker. Jeg synes den blir spennende med litt mynte ev. koriander, men ikke for mye. Målene som er brukt under er bare et forslag og ikke så viktige, man kan bruke litt det man har. Anne
Den blir best med ganske små squash og de kan være vanskelig å finne i Norge. Man kan prøve seg frem med forskjellige kryddersmaker. Jeg synes den blir spennende med litt mynte ev. koriander, men ikke for mye. Målene som er brukt under er bare et forslag og ikke så viktige, man kan bruke litt det man har. Anne
Ingredienser:
- Tre-fire små squash, ev to litt større
- En løk
- En liten purre
- 3-4 fedd med hvitløk
- 6 dl grønnsak- ev. oksebuljong på terning
- Litt presset lime eller sitron
- Noen spiseskjeer creme fraiche
- Urter, f.eks koriander, mynte eller bladpersille
- Krydder, f.eks revet muskat, pepper og salt (smakes
til)
Den kan lages god tid i forveien og holder seg godt i kjøleskap.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar