Dette er et litt annerledes tilbehør som kan gjøres klar i
god tid før måltidet. Det kan varieres med andre grønsaker og smaker så dette
er mer en metode. Jeg lager de gjerne i porsjonsformer, men kan lages i en
større form. Anne
Ingredienser:
·
1
blomkålhode
·
3-4
melne poteter
·
1
egg
·
Smør
og fløte
·
Bladpersille
eller annet kryddergrønt
·
Salt,
pepper, muskat
Del
poteter og blomkål i mindre biter og kok i vann til de er godt møre. Hell av kokevannet
og mos godt. Rør inn egget, litt smør og fløte til passe konsistens, ikke for
flytende. Ha i kryddergrønt og smak til med salt og pepper og muskat om du
liker det.
Smør porsjonsformer og fyll i mosen. Stek i ovn, gjerne vannbad, 200 grader 20-25 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar