Salsa er en blanding av grønsaker delt i små biter som har
fått godgjøre seg i en marinade. Det kan brukes på mange måter; som tilbehør
til kjøtt- eller fiskeretter, ved siden av en salat, til Fredagstacoen eller på
en Brucetta. Du kan selv velge blandingen og prøve deg frem til din favoritt.
Her er et forslag som jeg liker godt. Anne
Ingredienser:
·
2
røde paprika
·
2
røde chili uten frø
·
1
liten rødløk
·
3
fedd hvitløk
·
Bladpersille
eller annet kryddergrønt
Begynn
med å flå paprikaene. Del de i fire, rens for frø og hinner og legg de med
skinnsiden opp på en stekeplate. Sett de under grillen i ca 10 min til skinnet
er litt brent. Legg de noen minutter i en tett plastpose før du drar av
skinnet.
Hakk
alle ingrediensene og bland godt. Bland en marinade av rødvinseddik (eller hva
du har), olivenolje, salt og pepper. Hell over blandingen og la det trekke
gjerne et døgn.
Flådde
hakkede tomater eller hakkede cherrytomater er også godt å ha i.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar