mandag 31. januar 2011

Sitronkylling

Dette er en fin måte å få utnyttet billige råvarer som små kyllingbryst til en veldig smakfull opplevelse. Server med passende tilbehør, eller bare stekte squash-skiver.
Bjørn.

Ingredienser:

• 2 små kyllingbryst (100 gram)
• Juice av 1 sitron
• Skall av 1 sitron
• 2 hvitløksfedd, presset
• 1 ts tørket oregano eller timian
• Salt & pepper
• 1 ss olivenolje

Bland alle ingrediensene (unntatt kyllingen) til en marinade. Legg kyllingen i en liten form og hell marinaden over. La dette stå i ½ - 1 time, før alt går inn i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter, alt avhengig av kyllingbrystenes størrelse. Trykk på den; den skal yte motstand når den er ferdigstekt. Husk å la kyllingen hvile 5-10 minutter før du skjærer den i skiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar